Bekarlar İlkokulu

Vizyon: Çocuklarımızın,çevremizin ve milletimizin hayallerinin gerçekleştiği eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlıöğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak;onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak;eğitim öğretim proğramını çevre faktörlerini de di,kkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.

Başarılar: 2011-2012 Öğretim yılı sonunda SBS sonuçlarına göre Pınar ŞİMŞEK 435,Arife YILMAZ 429 Ortalama puanla Aksaray Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümüne yerleşmişlerdir.2013 Yılında İlçemizde yapılan bilgi yarışmasında okulumuz birinci olmuştur.2013 SBS sınavı sonucuna göre Okulumuz öğrencilerinden Mehmet Ali TURHAN Seydişehir Fen Lisesi,Merve KAVAK Aksaray Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Alanı,Melike KAVAK,Doğan UŞNA,Eda Nur PAMUK,Naime ÜNLÜ ve Büşra KAVAK adlı öğrencilerimiz Aksaray Yunus Emre Anadolu Lisesi ne parasız yatılı olarak yerleşmişlerdir.

Saatler: 08.55 14:50
Isınma: KALORİFERLİ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bekarlarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BEKARLAR KÖYÜ CUMHURİYET MEVKİİ ATATÜRK SK. BEKARLAR ILKOKULU BLOK NO 13 GÜLAĞAÇ / AKSARAY

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ BEKARLAR KÖYÜNDE FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR

Ulaşım Özel Araçla Mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE 8 KM İL 45 KM